SecureSkills

Ezenta tilbyder uddannelse indenfor IT-sikkerhed. Kurserne afholdes enten som virksomhedstilpassede kurser, eller som kurser der udbydes af udvalgte producenter med efterfølgende certificering til en given løsning. Ved virksomhedstilpassede kurser tilrettelægger vi indhold og kursusform i samarbejde med kunden og ud fra de specifikke behov. Ved at skræddersy indholdet opnår I, at jeres medarbejdere får nøjagtig de kompetencer der er påkrævet.

SecureSkills

SecureSkills

Ezenta tilbyder uddannelse indenfor IT-sikkerhed. Kurserne afholdes enten som virksomhedstilpassede kurser, eller som kurser der udbydes af udvalgte producenter med efterfølgende certificering til en given løsning. Ved virksomhedstilpassede kurser tilrettelægger vi indhold og kursusform i samarbejde med kunden og ud fra de specifikke behov. Ved at skræddersy indholdet opnår I, at jeres medarbejdere får nøjagtig de kompetencer der er påkrævet. Kompetencerne er fokuseret omkring trusler og indsatsområder, i forhold til opretholdelsen af jeres sikkerhedsniveau. Vores faglige indsigt og fokus på den hastige udvikling, gør os i stand til at sammensætte kursusforløb indenfor de relevante løsninger og generelle indsatsområder.

SecureSkills

ESL uddannelsen

ESL uddannelsen

 
Foreningen af Examinerede IT-sikkerhedsledere og Ezenta A/S står bag ESL-uddannelsen. 
 
Glæde, fordi vi igen får ESL’er udklækket i Danmark til gavn for danske virksomheder og organisationer. Stolthed, fordi ambitionen med uddannelsen og kvaliteten er i top. Uddannelsens accreditering laves i samarbejde med ISACA.
 
Læs mere her: www.esl.dk eller hent den opdaterede PDF folder her: https://issuu.com/ezentaas/docs/esl_folder_2017-2018
 
ESL-foreningen har fortsat ejerskabet af uddannelsen og er gået sammen med IT-sikkerhedsfirmaet Ezenta A/S om at få ESL-uddannelsen bedre end nogensinde. ESL hjemtog uddannelsen fra PWC i starten af 2012 og har siden arbejdet sammen med Ezenta og underleverandører om at få udformet en tidssvarende uddannelse.
Uddannelsen er reloadet og findes nu i en ny og forbedret udgave, der er delt op i 3 gange moduler under overskrifterne: 

  • Governance
  • Risk
  • Compliance

 
Så hvis du vil 

  • have redskaber, der minimerer risici
  • kunne indgå som sparringspartner for ledelsen
  • kunne implementere et sikkerhedsledelsessystem
  • have et stærkt personligt netværk, du vil kunne have glæde af i mange år fremover

 
Så tilmeld dig nu (info@ezenta.com) og sørg for at du og din virksomhed får plads på uddannelsen.  
Du kan få mere info om uddannelsen ved at kontakte Anker Blauenfeldt: +45 2712 4113 eller ringe direkte til din Ezenta-kontakt.
 

Cases / secureSkills

Ezenta sikrer Top Danmark A/S
Topdanmark har i samarbejde med Ezenta optimeret IT-sikkerheden med risikovurdering, sikkerhedspolitik og beredskabsplaner. Med løbende rådgivning sikrer Ezenta Topdanmarks IT-infrastruktur og forretningskritiske IT-systemer.

Et netværk er ikke stærkere end sit svageste led
Miele har sikret sig hele vejen rundt. Således er der en VPN-forbindelse videre fra Danmark til hovedkontoret i Tyskland. Alle hjemmearbejdspladser er sikret med Check Point SecureClient software. De skandinaviske salgskontorer er hver især sikret ud mod Internettet med Nokia's IPSO baserede firewalls, hvorpå Check Points sikkerhedsløsning afvikles. Denne opsætning betyder i øvrigt, at hvert kontor frit kan vælge internetudbyder - alt efter behov og pris.