Secure Dashboard®

Secure Dashboard®

Secure Dashboard®
Har I en IT-sikkerhedspolitik? Og lever I i virkeligheden op til jeres egen politik? Skal vi sætte spotlight på jeres sikkerhedspolitik og se, om den også fungerer i praksis, så I får fuldt overblik over jeres nuværende sikkerhedsniveau?
 
Secure Dashboard® er en service fra Ezenta, hvor vores sikkerhedseksperter gennem interview, analyse og gennemgang af jeres IT-sikkerhedssystemer og procedurer vil give vores vurdering af jeres nuværende sikkerhedsniveau set i forhold til det niveau, I reelt har lagt i jeres sikkerhedspolitik, sammenholdt med den aktuelle trusselssituation.
 
Med en Secure Dashboard®-rapport får I:

  • Målt jeres IT-sikkerhedsniveau på syv centrale punkter
  • En udførlig rapport og gennemgang, som giver jer overblik over, hvordan jeres virksomhed er beskyttet med jeres aktuelle sikkerhedsløsning i forhold til de trusler og sårbarheder, I står overfor
  • Taget temperaturen på jeres nuværende sikkerhedsniveau i forhold til jeres trusselsvurdering
  • Overblik over hvordan I kan sætte de forskellige teknologier i spil sammen med jeres sikkerhedspolitik og risikovurdering.

 
Gennemsigtig IT-sikkerhed
Med en Secure Dashboard®-rapport i hånden bliver IT-sikkerheden gennemskuelig og håndgribelig på en helt anden måde, end I tidligere har oplevet. Rapporten giver jer mulighed for på en forretningsvenlig måde at anskueliggøre virksomhedens sikkerhedsniveau og lægge den fremtidige IT-sikkerhedsstrategi ud fra de nuværende forhold og trusler.
 
En Secure Dashboard®-rapport gør det tydeligt, hvordan jeres nuværende sikkerheds-arkitektur ser ud. Både i forhold til det forventede niveau, det ønskede niveau og hvilke anbefalinger, vores sikkerhedseksperter kommer med. 
 
Kontakt Ezenta for at høre mere om Secure Dashboard®
Har I brug for at få et meget anvendeligt og grundigt eftersyn af jeres IT-sikkerhed, så kontakt os for at høre mere om Secure Dashboard®, og hvilke muligheder det giver dig og din virksomhed.
 
Ring til Ezenta i dag på 70 20 12 60 eller info@ezenta.com.