Hvad er virksomhedens behov ?

For mange virksomheder er det en uoverkommelig opgave at vurdere, hvor sikre deres IT-systemer er.
Med smartphones og tablets, som i dag er standard blandt medarbejdere i flere og flere virksomheder, bliver virksomhedens data mere udsat.
En større og større del af vores tid benyttes til at søge information og kommunikere udenfor virksomhedens fysiske rammer.
Mange virksomheders data kan i dag, nemt falde i hænderne på de forkerte, hvis virksomhederne ikke sikrer sig imod både tilsigtet og utilsigtet datatab.
Goodwill, branding og tillid hænger uløseligt sammen med de 3 kerneområder, som IT-sikkerhed bygger på: Integritet, fortrolighed og tilgængelighed.

Rådgivning omkring IT-sikkerhed

Rådgivning omkring IT-sikkerhed

Føler du dig sikker?

For mange virksomheder er det en uoverkommelig opgave at vurdere, hvor sikre deres IT-systemer er. Behovet for, at brugerne skal kunne arbejde med data når som helst og hvor som helst, udfordrer systemerne. Disse udfordringer kræver at virksomheden til stadighed vurderer deres sikkerhedspolitikker og procedurer.
 
Rådgivning bliver dermed et centralt element. Hvordan kan man sikre sig, at virksomhedens data er i sikre hænder og samtidig have et smidigt system, som gør hverdagen enkel for medarbejdere og kunder? Det sidste, man har brug for i en travl hverdag, er at skulle bekymre sig om ting, der bare skal virke.
 
Hos Ezenta tilbyder vi ærlig og pålidelig rådgivning, der hjælper vores kunder med at forebygge og optimere ud fra det trusselsbillede, som den enkelte står overfor. Behovene er forskellige, men alle er i stigende grad afhængige af IT. Ofte handler det om at finde en løsning hér og nu, for at lukke hullerne. Men i vores verden handler det mest om at kigge længere ud i fremtiden og lave en strategi, der holder.
 
Vores rådgivning begynder typisk med en risikovurdering, hvorefter sikkerhedspolitik, design og implementering af IT sikkerhedsløsninger er de naturlige næste skridt. Vi leverer rådgivning ud fra branchens krav, som for eksempel foreskrives i ITIL, DS484 og ISO 27001.
 
Løsninger:

 
 

Indenfor rådgivnig anbefaler Ezenta ydelserne: