Hvad er virksomhedens behov ?

For mange virksomheder er det en uoverkommelig opgave at vurdere, hvor sikre deres IT-systemer er.
Med smartphones og tablets, som i dag er standard blandt medarbejdere i flere og flere virksomheder, bliver virksomhedens data mere udsat.
En større og større del af vores tid benyttes til at søge information og kommunikere udenfor virksomhedens fysiske rammer.
Mange virksomheders data kan i dag, nemt falde i hænderne på de forkerte, hvis virksomhederne ikke sikrer sig imod både tilsigtet og utilsigtet datatab.
Goodwill, branding og tillid hænger uløseligt sammen med de 3 kerneområder, som IT-sikkerhed bygger på: Integritet, fortrolighed og tilgængelighed.

Mobility & Endpoint

Mobility & Endpoint

Sikker mobility og endpoint
Der var engang, hvor IT-afdelingen i virksomhederne kunne udlevere standard PC’ere og mobiltelefoner og dermed havde styr på, hvilke enheder medarbejderne benyttede, hvordan de koblede sig på virksomhedens netværk, og hvilke data og applikationer de havde behov for.
 
Med smartphones og tablets, som i dag er standard blandt medarbejdere i flere og flere virksomheder, er dette ikke længere tilfældet. Begrebet “bring your own device (BYOD)” er blevet udbredt og brugerne forventer og forlanger som minimum at få adgang til e-mail og kalender fra sine egne enheder. Det kan som regel løses relativt enkelt. Det bliver dog langt mere risikofyldt, når der også ønskes adgang til andre forretningskritiske applikationer.
 
De fleste virksomheder anerkender dette behov, da det giver en større fleksibilitet og en højere grad af frihed. Men det betyder samtidig at virksomhedens data bliver mere udsat.

Behovene udspringer fra de klassiske IT-sikkerhedsbehov som:

  • Adgangskontrol og validering
  • Remote adgang til mail, kalender og data
  • Indholdssikkerhed som antivirus, antispam, spy- og malware
  • Kryptering af data, så andre ikke kan læse fra en bortkommet enhed
  • “Wipe” (slette) bortkomne enheder eller blot virksomhedens data, når en medarbejder skifter job
  • Patching af applikationer, når en løsning til en sårbarhed er fundet

Den øgede kompleksitet betyder, at behovene i den grad er vokset i omfang, og det er derfor nødvendigt at revidere sine politikker og etablere de rigtige og nødvendige løsninger til at håndtere de mange forskellige enheder.
 
Kontakt Ezenta i dag omkring mobility og endpoint
Ring til Ezenta på +45 70 20 12 60 eller skriv til info@ezenta.com så vi kan hjælpe dig med jeres mobility og endpoint-spørgsmål. Du kan booke et uforpligtende møde med vores IT-specialister, så vi sammen kan gennemgå, hvor jeres udfordringer ligger.
 
Løsninger:

 

Indenfor Mobility & Endpoint anbefaler Ezenta ydelserne: